RSS

Welcome My Blog for you share information

Kisah Tentang "my career my future"

Lama xsinggah kat blog nie…ak rindu sgt2, rindu nak mencoret kisah ak semasa menghadiri kursus my career my future.

Masih dingatan ak kali pertama terima panggilan..huuuhuhu..’Speaking’ hehhehe…use easy word boleh lah ak belasah je.ermm ak terus msj kwn ak,tp dye xdpt pangilan pun.ermm..so perlis xdpt nk p..lau x ak join kursus tu kt UNIMAP.

Kalau dah jodoh..ermmm zimah zue…n ak ,kami bersama lagi..mun u jgn jeles…kami jd teacher bersama n hadiri kursus pn bersama..kt UiTM kami xdpt bersama ahhaha….xdpt sebilik je..tapi keja xbersama huhuhu..zue n zimah je bersama.Sebab now ak dah dpt keja tetap..ahhaahh..seri rumah ak je…bukan suri rumah ye!...in progress bak kata kawan ak.

Ak sebenarnya xtaw pape pn sal kursus nie..dari ak duk umah jadi seri rumah je..baik ak g cari ilmu.ermmmm sebenarnya ak nak lari dari dengar bebelan org…ermmm..sama ayat je..xlarat ak nk dengar question cam gini

“Nape amy xse sambung ngaji?”

“Nape amy tolok tawaran smbng ngaji tu?”

Ermm mun teruskan perjuangan mu..ak sentiasa mendoakan mu..semoaga berjaya wahai sahabatku.

Sahabat Sejati Ku

Ak nak sambung..tapi bukan waktu ini.Insya Allah..lepas nie,xkira lah ak dah kahwin ke dah ada anak ke…insya Allah ak akan sambung belajar.. huhuhu gatai lak nanti xpasal2 sedara mara ak cakap ak xnak smbg belajar sb nak kahwin..hahhaha..bukan sebab tu..ak nak dapat keja nak bayar balik pinjaman PTPN…huhuhu..seb baik ak xsampai ag suratnya..ermm nie duk fikir fikir nak bayar berOadband ag dengan apa? Answer nya..oh..my ibu oh my ayah lah yg tolong bayar kan

Travel...To Tanjung Malim ..huhuhu..terpaksa amek bas ke Klang dlu..Say TQ to bapa sedara zimah..sb send kami ke PSAS (Politeknik Sultan Azlan Shah).Banyak dugaan kami..hanya ak zue n zimah je tahu..

Huargghhhh..lemah semangat ak..nk join kursus nie ada interview pulak.Fully English…itulah kelemahan yang ak xleh nak lari.3tahun kat UiTM,dah lepas..MUET pn Alhamdulillah dah lepas..ingat kan dah dapat lari dari english…cabaran tu ak..leh improve ak punya English..ak bukan xtaw..Cuma shy je,tkt salah nanti kena gelak dah lah ak selalu salah sebut.Bukan selalu tapi always ahhaha…dlu rumate ku ana n ilah selalu betulkan…

SEKADAR INGATAN AK JE NI...XDAK KAITAN DENGAN ORANG! hehhe..ak pun orang lah..mesti ada kaitan gan orang hahahhah

AQ,Zimah & Zue

Hari pertama Class..huhuhu..nervous gler!huhuhu..ak xdikenali ramai coz ak shy heheehe..ak sebenarnya banyak cakap..tapi ak suka diam,sape tegur ak dlu ak okay je..kena kenal ak dlu..baru tahu siapa amy eh eh eh..dyeorg pgl ak miera bukan amy.Ak nie giler2 jugak.Ak nie xbiasa sgt dengan org yg baru ak kenal,jadi diam lebih baik tapi xbermakna ak sombong.

Nie gelagat kekwn MCMF ku..korang memang terrrbaik lah!Mis u all..

Game Game Game Game





Graduation at Usm


Sukan Antara UNIMAP 1,2 & 3(PSAS)





Kita hanya..mampu berusaha
Hanya Allah...menentukannya
segalanya...adaalah milik-Nya
Mujur ada teman membantu
Sokonganmu buat inspirasi
Semoga bersama
kitakan dirahmati
Oh temannnn....
Semoga berjaya Dunia Akhirat

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: